Suites & Lofts

Laat u verleiden door een van onze 15 ruime Suites of door één van onze 2 grote Lofts die volledig zijn voorzien van airconditioning met een uitzonderlijk uitzicht over de oceaan en / of op de tropische tuin. Elke accommodatie biedt een maximum aan comfort voor de meest veeleisende gasten.
 

Suites « Océan »

De Suites liggen op de eerste lijn van de zee met een exclusief panoramisch terras met een prachtig 180 ° uitzicht op de oceaan.

Meer informatie   Boeken »

Suites « Azur »

De Suites hebben een tussenmaat tussen de "Océan" suites en de "Jardin" suites. Ze liggen op de 2de lijn ten opzichte van het strand en hebben een prachtig uitzicht op het resort en op de zee.

Meer informatie   Boeken »

Suites « Jardin »

De grootste van onze suites. Ze bieden plaats tot maximaal 8 personen en zijn verdeeld over drie verdiepingen. Ze zijn rustig gelegen en bieden een prachtig uitzicht op het resort en de tropische tuin.

Meer informatie   Boeken »

Loft « Océan »

Onze unieke " Loft Océan" is gelegen boven het gastronomisch restaurant en beschikt over een groot privé-terras met een uitzonderlijk uitzicht van 180 ° uitzicht op het strand en de zee.

Meer informatie   Boeken »

Loft « Azur »

Onze unieke en intiemere "Loft Azur" bevindt zich boven het "Welness" centrum van het resort. Het terras heeft een prachtig uitzicht op zee. Het is ideaal voor koppels of gezinnen met 1 tot 4 personen.

Meer informatie   Boeken »